Op de hoek van de Burgemeester van Alphenstraat en de Van Lennepweg te Zandvoort ontwerpen wij in opdracht van ROW Vastgoed een appartementencomplex van 108 woningen.

Het complex bestaat uit twee gebouwen; het hoofdgebouw van 12 lagen en een naastgelegen paviljoen van 3 lagen. In het paviljoen zullen 32 senioren appartementen gerealiseerd worden en het hoofdgebouw zal een verscheidenheid aan woning typologieën bevatten. Van studio appartementen tot een waar penthouse. Door eenzelfde architectuurstijl toe te passen worden beide gebouwen één ontwerp!

Het uitgangspunt van het ontwerp is om de glooiende lijnen die zo kenmerkend zijn voor het duinlandschap waarin deze woontoren komt te staan door te laten vloeien in het ontwerp. De soepele beweging van de omgeving vertaald zich in de ronde vormen van het gebouw. Deze vormen zorgen dat de gebouwen, ondanks hun afmetingen, vriendelijk ogen. De heerlijk ruim bemeten balkons zorgen ervoor dat het zon, zee en strand gevoel extra worden versterkt. Waarbij de woningen op hoger gelegen verdiepingen een prachtig uitzicht op zee hebben.